Islamic Republic of Iran

دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران و گزارش سال 2017 هیئت بین المللی کنترل مواد مخدر

تهران، 20 اسفند 1396 (11 مارس 2018) - دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران در حمایت خود از معرفی گزارش سال 2017 هیئت بین المللی کنترل مواد مخدر، بیانیه مطبوعاتی که توسط دبیرخانه این هیئت صادر شده بود را به فارسی ترجمه کرد و با کمک دفتر اطلاع رسانی سازمان ملل متحد (UNIC) در تاریخ 10 اسفند 1396 (1 مارس 2018) برای نهادهای مطبوعاتی فرستاد.

هیئت بین المللی کنترل مواد مخدر در گزارش سال 2017 خود:

• تأکید می کند که نیاز به درمان و بازپروری به طور گسترده ای بیش از دسترسی به خدمات است.

• از دولت ها می خواهد تا بر درمان و بازپروری و نه تنها بر پیشگیری تأکید بیشتری شود.

• از دولت ها می خواهد تا بر خدمات درمان و بازپروری، با توجه ویژه به نیازهای جمعیت خاص، سرمایه گذاری بیشتری شود.

• وظیفه کشورها در ارائه خدمات درمانی به افرادی که تحت تأثیر اختلالات مصرف مواد هستند را به آن ها یادآور می شود.

• از جامعه بین الملل و افغانستان می خواهد تا برای تغییر اولویت ها در پاسخ به چالش مواد مخدر در افغانستان با یک دیگر همکاری کنند.

• مجدداً تأکید می کند که قـانونی کردن کانابیس برای مصرف غیر پزشکی با تعـهدات کشورها، بر اساس معاهده های بین المللی کنترل مواد مخدر، سازگار نیست.

دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در ایران گزارش سال 2017 هیئت بین المللی کنترل مواد مخدر، گزارش پیش سازها و بسته مطبوعاتی را برای همتایان کشوری خود، جامعه بین المللی تأمین کننده مالی و تعدادی از دفاتر سازمان ملل در تهران فرستاد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید به سایت http://www.incb.org/incb/index.html?ref=menutop  مراجعه کنید.