Islamic Republic of Iran

 

با هم می توانیم کووید-19 را شکست دهیم!
پیشگیری ازابتلا به کووید -19 در پاتوق های مصرف مواد مخدر در تهران

 

گروه داوطلب در حال پخش غذا و مواد ضد عفونی کننده  در
یک پاتوق مصرف مواد: یکی از داوطلبان محتوای بروشور را بلند می خواند

دفتر مقابله با مواد و جرم سازمان ملل متحد و ستاد مبارزه با مواد مخدر جمهوری اسلامی ایران، از تلاش های سازمان های مردم نهادی که در پاتوق های مصرف مواد مخدر برای افراد بی خانمان و مصرف کنندگان مواد در رابطه با پیشگیری از ویروس کووید-19 فعالیت های آگاه سازی  انجام می دهند، حمایت می‏کنند.

این روز ها افراد بی خانمانی که از مواد مخدر استفاده می کنند ، به دلیل رفتار های مربوط به مصرف مواد و فضایی که درآن مواد مصرف می شود، بیشتر در معرض خطر ابتلا به ویروس کووید-19 هستند. مصرف تفننی مواد مخدر اغلب در مکان هایی صورت می گیرد كه افراد در آن تجمع می كنند و مواد مخدر یا تجهیزات دارویی در آنها به اشتراک گذاشته می شود. حاشیه نشینی و فشار های جسمی و روانی موجود می تواند این خطرات را حتی بیشتر کند. دسترسی به آب تمیز و صابون و شستشوی صحیح دست برای پیشگیری از این بیماری ضروری است.

یکی از افراد تیم سیار پادکست آموزشی را برای گروهی از
افراد در یکی از پاتوق های مصرف مواد پخش می کند.

سازمان های غیردولتی و مردم نهاد، سازمان های خیریه و گروه های داوطلب به طور مرتب در پاتوق های مصرف مواد مخدر، آموزش پیشگیری از ابتلا به ویروس کووید-19، غذای سالم کالاهایی مانند، صابون و مواد ضد عفونی کننده را به افراد بی خانمان ارائه می دهند. اکنون با کمک مطالب آموزشی که توسط دفتر مقابله با مواد و جرم سازمان ملل متحد و ستاد مبارزه مواد مخدر آماده شده است، فعالیت های آگاه سازی مؤثرتر و کارآمدتر اجرا می شوند.

این بسته حمایتی شامل یک بروشور و سه پادکست (پیام صوتی) است که  توضیح های مختصری پیرامون ویروس کووید -19، علائم و نشانه های اصلی آن و روش های پیشگیری می دهد واطلاعاتی را در خصوص جلوگیری از ابتلا به ویروس در پاتوق ها و نحوه شستشوی دست ها به تفصیل ارائه می دهد. پادکست ها با همکاری مشترک دفتر مقابله با مواد و جرم سازمان ملل متحد و ستاد مبارزه مواد مخدر و مؤسسه پیشگیری روزبه تهیه شده اند.

دست یکی از افراد تیم سیار در حالی که بروشور را
به خانمی بی خانمان می دهد