Islamic Republic of Iran

 

امضای اسناد تحویل اقلام وسایل حفاظت شخصی توسط دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد و ستاد مبارزه با مواد مخدر

  

کلیپی کوتاه از مراحل تهیه ، ارسال و توزیع این اقلام
در طی مراسم پخش شد

تهران، 6  اسفند 1399 در مراسمی رسمی، دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد در ایران و ستاد مبارزه با مواد مخدر اسناد تحویل اقلام وسایل حفاظت شخصی (PPE) را امضا کردند. این اسناد توسط آقای دکتر الکساندر فدولف، نماینده کشوری دفترمقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد و آقای دکتر امیر عباس لطفی، مدیرکل محترم روابط بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر به امضا رسید.

در این مراسم نمایندگان هئیت های دیپلماتیک اهدا کننده ، جناب آقای ماتیاس لنتز، سفیر محترم کشور پادشاهی سوئد ، و جناب آقای کارلوس کوستا نوز ،سفیر محترم کشور پرتغال ، به عنوان نماینده دوره ای ریاست شورای اتحادیه اروپا شرکت کردند. تهیه اقلام PPE و سایر کالاهای مورد نیاز در شرایط شیوع کووید – 19 در ایران برای افراد بی خانمان مصرف کننده مواد و زندانیان توسط دفتر UNODC در ایران تحت پروژه 78IRNZ – زیر برنامه شماره 3 "پیشگیری ، درمان ،و بازتوانی مصرف مواد و مراقبت از اچ آی وی " و از طریق بودجه سخاوتمندانه دریافت شده از کشور سوئد و اتحادیه اروپا امکان پذیر شد. این اقلام که شامل ماسک های سه لایه ، محافظ صورت، سوزن و سرنگ ، اکسی متر ، تب سنج  و سایر اقلام بود در میان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، سازمان بهزیستی و سازمان زندان ها توزیع شد.

این مراسم که در مجموعه فرهنگی شقایق تهران برگزار شد ، با سخنان دکتر لطفی آغاز گردید. وی در سخنان خود ضمن مروری بر تاریخچه مبارزه ج.ا.ایران با قاچاق مواد مخدر با توجه به موقعیت جغرافیایی کشور، به جنبه های مختلف مشکل مواد مخدر از جمله تهدیدات علیه امنیت و کاهش توسعه و پیشرفت اشاره کرد. با توجه به آمار ضبط مواد مخدر در سال های گذشته و افزایش 41 درصدی تعداد ضبطیات تنها در یکسال گذشته ، دکتر لطفی براین باور بود که افزایش همکاری های دوجانبه با کشورهای اروپایی از تلاش های ایران و نقشی که در خط مقدم مبارزه با قاچاق مواد مخدر دارد، پشتیبانی می کند. دکتر رضا تویسرکان منش ، مدیر کل دفتر درمان و حمایتهای اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر ، آمار و داده هایی دقیق در رابطه با اقدامات درمانی و فعالیت های انجام شده توسط ستاد با حمایت گسترده وزارتخانه ها و سازمانهای مختلف مانند وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی ارائه داد. وی اظهار داشت که هدف نهایی اداره درمان ستاد ارائه پاسخ های متناسب و  مقرون به صرفه به مصرف کنندگان مواد و پوشش مناطق شهری و صعب العبور روستایی است. وی تأكید كرد كه وضعیت کووید -19 نیاز به ارائه كمكهای لازم به جمعیت هدف را تشدید كرده است.

آقای دکتر الكساندر فدولوف از حمایت اتحادیه اروپا و کشور پادشاهی سوئد که دفتر UNODC در ایران را قادر ساخت به حمایت از جمعیت هدف نیازمند در شرایط دشوار همه گیری کووید-19 و بخصوص با ارائه كمك های حیاتی به آنها با تهیه اقلام وسایل محافظت شخصی بپردازد ، قدردانی كرد. وی به کشورهای اهدا کننده اطلاع داد که تجهیزات تهیه شده قبلاً به سازمان زندانها و سازمانهای جامعه مدنی که در زمینه کاهش آسیب در شهر تهران تحت نظارت سازمان بهزیستی و وزارت بهداشت فعالیت می کنند، ارسال شده است. 

در ادامه، کلیپی کوتاه از مراحل تهیه ، ارسال و توزیع این اقلام پخش و سپس، اسناد تحویل توسط UNODC ایران و ستاد مبارزه با مواد مخدر امضا شد. مقامات ارشد ستاد از تلاش های UNODC در ایران در سازماندهی این مراسم قدردانی کردند و امیدوارند که این نشست زمینه ساز همکاریهای گسترده تر ج.ا.ایران، اتحادیه اروپا و کشور سوئد در زمینه مبارزه با قاچاق و کاهش تقاضای مواد مخدر باشد. این مراسم با عکسی دسته جمعی از شرکت کنندگان به پایان رسید.

 

از چپ به راست: دکتر رضا تویسرکان منش ، مدیر کل دفتر درمان و حمایتهای اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛
جناب آقای ماتیاس لنتز سفیر محترم کشور پادشاهی سوئد؛
جناب آقای کارلوس کوستا نوز ،سفیر محترم کشور پرتغال؛
آقای دکتر الکساندر فدولف، نماینده کشوری دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد ؛
آقای دکتر امیر عباس لطفی، مدیرکل محترم روابط بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر
و خانم دکتر گلاره مستشاری ، کارشناس ارشد کاهش تقاضا در دفتر مقابله با مواد و جرم سازمان ملل متحد در ایران

 

 

لینک به وب‌سایت‌های دیگر:
http://news.dchq.ir/3/?p=68451